Search Help
 
 
       
Album Only
Artist

A-WALLS

A- Walls és un home que ja sap que l’experiència és un grau. Ell és una persona la que a través dels anys que va començar la seva carrera com a DJ en diferents Clubs i discoteques de Girona (Costa Brava) Barcelona, ​​Amtwerpen Milà, etc. … aconsegueix entrar en l’escena musical amb gran credibilitat gràcies a les seves sessions.

A-Walls es caracteritza per oferir sessions elitistes. Les seves sessions són definides com el principi d’una saga musical en què la barreja d’influències penetra més que mai en un esperit underground.

L’etiqueta que immediatament ve a la ment escoltant la seva música és un Remenber de fusions i estils musicals que no deixa a ningú indiferent, l’escena que reinterpreta les seves sessions és una proposta molt lligada a l’House, Deep House, House Music Nu Disc, Soulful així com la música electrònica feta en algunes de les dècades anteriors.

Ell no oblida el entrar en altres gèneres musicals perquè les seves sessions siguin un cofre dels nostres records musicals i ens embriaga amb el seu elitisme musical.
12
JUMP TO PAGE
Sort 
One Word
Original Mix (5:56)
2023-07-31
  follow:
Start
Original Mix (6:22)
2019-09-16
  follow:
12

Make Default

Save
Embed a player for
Copy the above code and paste it into your website or blog.
© 2002-2024 Traxsource, Inc.
Add New Cart